Cottage cheese

IMG_2253

Jag kände att jag fick skapa en ny kategori då det är stor risk
att det kommer dyka upp lite fler recept nu framöver i sommar.
Av någon anledning känner jag mig mer inspirerad till det under den tiden på året.

Ibland har man dagar som känns som att dem har för få timmar på dygnet,
då passar dessa perfekt att göra som mellanmål/kvällsmat!
Mättande, snabba och enkla att göra.

Allt du behöver ha hemma för 1 portion (2-4 plättar) är:

1 ägg
100 gram keso (1/2 liten burk)
0,75 msk fiberhusk
salt
kokosolja att steka i

Mixa allt med stavmixer och stek på medelvärme tills dem blir lite fasta och vänd.
Dem ska bli gyllenbruna och fina. Servera gärna med bär till, eller varför inte lite proteinpudding.
Då blir det dubbelt upp med protein!

Jag läste förresten som vanligt fel på receptet första gången jag skulle göra dem,
mixade ner en hel burk med keso (200g) men dem var goda ändå.
Så det går ju variera som man vill. 🙂

Godkväll!

/K

Lämna en kommentar